GİRESUN / MERKEZ - Giresun Bilim Ve Sanat Merkezi

Digital Matematics Journey And Media Literacy

Son on yılda, dijital teknolojiler ve dijital medya, yaşlarına bakılmaksızın birçok insanın hayatının merkezi haline geldi.

Dijital yerliler olarak tanımlanan gençlerin, teknolojiyi kullanmak için gereken tüm bilgi, beceri ve anlayışa otomatik olarak sahip olduğunu varsaymak doğru değildir. Gençlerin dijital kültürde doğru bir şekilde gelişmeleri için uygun şekilde desteklenmeleri gerekir.

Bu projede, öğrencilere çok çeşitli teknolojileri işbirlikçi, yaratıcı ve eleştirel bir şekilde kullanma, dijital okuryazarlığın öğrenme çıktılarını matematik dersinizin müfredatına entegre etme, önyargılarımızı ortadan kaldırma becerisi sağlamayı hedefliyoruz. öğrencilerimiz matematik dersine karşı ve matematik dersini eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz.

25-03-202125-03-2021

Yayın: 25.03.2021 - Güncelleme: 25.03.2021 21:42 - Görüntülenme: 242